Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Colombo Colombo Algisin Tegen Draadalgen 5000ml
Colombo Algisin Tegen Draadalgen 5000ml
€72,95

Cheaper somewhere else?

Let us know!

06-15396521 [email protected]

Colombo Algisin Tegen Draadalgen 5000ml

Merk: Colombo
|
Vergroot afbeelding
€72,95
Stukprijs : €0,00 /
Op voorraad
|
Levertijd 1-3 dagen
Je hebt nog counting... uur
  • Door de Corona crisis kan de verzendtijd iets langer zijn dan dat u van ons gewend bent
  • Gratis verzending vanaf € 25,- of afhalen op fysieke locatie
  • Ruim 300 klanten beoordelen MaJa Koi met een 9.5
Informatie

Colombo Algisin is een ideaal product tegen draadalgen in uw vijver. Draadalgen kunnen zich door zonlicht explosief ontwikkelen en daarmee planten overwoekeren. Door de enzymatische werking van Colombo Algisin blijven deze algen van voldoende voeding verstoken. Afgestorven algen kunt u gemakkelijk met een fijnmazig net verwijderen. Colombo Algisin is bij correct gebruik veilig voor planten en vissen. Dit maakt het de perfecte en veilige oplossing voor draadalgen. 

 

Dosering/gebruik

  • 1 maatschep (15ml) per 300 liter vijverwater
  • Twee behandelingen zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van het gewenste resultaat, na 14 dagen behandeling herhalen.
  • Test voor iedere behandeling eerst alle waterwaardes en corrigeer deze indien nodig.
  • Ozonapparaten dienen tijdens de behandeling te worden uitgeschakeld.
  • Niet over kool of zeoliet filteren.
  • Een gebruiksaanwijzing is ingesloten.
  • Alleen voor gebruik van siervijvers.
  • In de verpakking en buiten bereik van kinderen bewaren tussen 4 en 32°C.

Gebruik, nadat de draadalgen met behulp van Colombo Algisin zijn verwijderd, regelmatig Colombo BiOx om hergroei op een natuurlijke manier te voorkomen.

Nog niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Laat ons helpen!
Specificaties
Product
EAN:8715897190216
SKU:5020517
Colli:1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »