0 Aantal (0)

Angel-Fall RVS Watervallen

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

Angel Fall RVS waterval

Deze RVS-Waterval heeft een uitloop met een lengte van 10 cm. Hiermee hebben we een rustigere waterval gecreeërd.

Doordat de uitloop een hoogte van 3 cm heeft kan hij ook meer water verzetten.

Dit heeft net als bij de Victoriafall Long-Lip het voordeel dat bij wind er meer water toegevoerd kan worden waardoor de uitstroom stabieler blijft.

De Angel-fall RVS-Watervallen zijn allemaal Led voorbereid. De klant kan hierdoor ook later nog beslissen om een led-verlichting te plaatsen. Deze waterval heeft alleen een 1 duimse (+/- 32mm) aansluiting aan de achterzijde.

Garantie.

Op deze waterval zit 2 jaar garantie. Wij garanderen ook dat al onze producten aan de daarvoor geldende normen voldoen. Wanneer er volgens normaal gebruik toch gebreken optreden of aanwezig zijn zullen wij deze gebreken vergoeden dan wel herstellen. Bij klachten welke gegrond zijn worden de verzendkosten voor het retour sturen van u naar ons voor rekening van MaJa Koi genomen. Bij klachten welke ongegrond zijn vallen de verzendkosten onder de verantwoordelijkheid van de koper. Buiten de garantie bepalingen vallen ondeugdelijk gebruik van de geleverde waterval. Indien u zelf veranderingen hebt aangebracht aan het door ons geleverde product.Wij geven alleen garantie op de rvs waterval en niet op inbouw en ombouw. Wij geven geen garantie op neven schaden die er aan de waterval is ontstaan evenals het verkeerd gebruik hiervan.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25 euro

In Nederland wordt je bestelling vanaf 25 euro gratis verzonden!

Achteraf betalen met AfterPay

Betaal je bestelling pas achteraf met AfterPay, zonder extra kosten!