0 Aantal (0)
Merk
  1. Aquaforte (4)
  2. Aquaking (5)
  3. DAB (20)
  4. Pedrollo (3)
Prijs
  • 59 693

Dompelpompen

DOMPELPOMPEN.

 

Voor iedere situatie is er een geschikte dompelpomp voor handen. In het assortiment van MaJa Koi vindt u diverse dompelpompen.

 

Een dompelpomp of klokpomp is een pomp die geheel in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld. De aandrijving is elektrisch de zogenaamde kelderpomp waarmee kelders en kruipruimtes worden leeggepompt.

 

Doordat de pomp zich altijd onderaan bevindt, kan deze de vloeistof omhoog pompen tot elke gewenste hoogte binnen de beperkingen van het vermogen van de aandrijving en de druk die de pomp en de daarop aangesloten persleiding aankunnen.

 

De bij veel mensen bekende kelderpomp heeft meestal een schakelaar die door een vlotter wordt bediend en waarmee wordt voorkomen dat de pomp droogloopt. Een nieuw kenmerk bij bepaalde kelderpompen is het afpompen tot op dweilniveau, dit type kelderpomp wordt soms met vlakzuigpompen aangeduid. Ook zijn er dompelpompen met een ingebouwde vlotter.

 

Een elektrische dompelpomp is waterdicht afgesloten en kan in verband met veiligheid niet door een hobbyist worden gerepareerd.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25 euro

In Nederland wordt je bestelling vanaf 25 euro gratis verzonden!

Achteraf betalen met AfterPay

Betaal je bestelling pas achteraf met AfterPay, zonder extra kosten!