0 Aantal (0)

Actieve verfijning:

  1. Merk: Ubbink
Merk
  1. Aquaforte (12)
  2. Aquaking (3)
  3. Ubbink (7)
  4. Velda (7)
Prijs
  • 139 289

Drukfilters

Desc

Desc
DRUKFILTERS

 

Met een drukfilter heeft u de mogelijkheid deze gedeeltelijk onder waterniveau te plaatsen. U kunt een drukfilter naast de vijver ingraven zodat deze bijna onzichtbaar te plaatsen is. De pomp die in het water ligt verplaatst het water naar het drukfilter. Het water stroomt door de druk van de pomp door het filter en daarna onder druk terug de vijver in. U heeft dus de mogelijkheid om het water na het filter omhoog te verplaatsen.

 

Het onderhoud van een drukfilter bestaat uit het wekelijks reinigen van de filtersponzen. Meestal kan dit door aan een hendel te trekken aan de bovenzijde van het filter. U dient dan wel de uitgang van het filter even te verplaatsen naar de border of een afvoerputje omdat anders vervuild water in de vijver terecht komt. Er is ook een drukfilter die hiervoor een aparte uitgang heeft, de filtoclear van Oase. Bij dit filter volstaat het een knop om te zetten op het filter. De slangen kunnen gewoon blijven liggen.

 

TIP: U kunt het water vanuit het filter naar een waterval of beekloop leiden. via deze weg gaat het water dan terug de vijver in. Het is niet alleen mooi om te zien maar zorgt ook voor extra zuurstof in de vijver.

 

U vindt bij MaJa Koi drukfilters van verschillende merken zoals OASE, AQUAKING, AQUAFORTE EN VELDA

Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25 euro

In Nederland wordt je bestelling vanaf 25 euro gratis verzonden!

Achteraf betalen met AfterPay

Betaal je bestelling pas achteraf met AfterPay, zonder extra kosten!